Contrabandă cu țigări sârbești pe Dunăre VIDEO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit la bordul unei nave, în localitatea Cernavodă cantitatea de 2.360 de pachete de țigări, proveniență Serbia, ascunse în interiorul canapelelor din cabina de ședință a echipajului.

În data 15.01.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat un control de frontieră asupra unei nave sub pavilion românesc, sosită din Serbia, pe Dunăre, ocazie cu care au fost găsite ascunse și nedeclarate, în interiorul canapelelor din cabina de ședință a echipajului, 236 cartoane de țigări, proveniența Serbia.

Țigaretele, în valoare de 35.250 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ziua Culturii Naţionale a fost marcată de Uniunea Democrată Turcă din România

Sun Jan 16 , 2022
Ziua Culturii Naţionale a fost marcată de Uniunea Democrată Turcă din România printr-un eveniment cultural intitulat „Sub bolta geniilor, Mihai Eminescu şi Yunus Emre”. Evenimentul a avut loc în avans cu o zi, vineri, 14 ianuarie 2022 şi a fost găzduit de Centrul pentru Educaţie şi Cultură Turcă din Constanţa. […]