Controale în trafic pentru a preveni accidentele rutiere

IPJ Constanța a anunțat că în perioada 7-13 iunie 2021 sunt organizate activități de control în trafic, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, astăzi, 7 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Constanța au acționat pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive, precum și pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

În urma activităților, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 225, în localitatea Nicolae Bălcescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.