Controlorii RATC vor oferi mărțișoare

RATC nu se sperie nici de ger, nici de zăpadă, nici de viscol și dorește să marcheze Ziua Mărțișorului.

Așadar, conducerea regiei a decis ca mâine, 1 martie, în prima zi calendaristică de primăvară, echipele de control ale Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța să oferi doamnele și domnișoarele brățări mărțișor.

Dacă măsura este binevenită sau nu, apreciați voi.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum explică meteorologii episodul de iarnă de la sfârșitul lui februarie. Când se termină. Fenomenul „thundersnow”

mie feb. 28 , 2018
Iris Elena ȚIȚINEANU, meteorolog După o iarnă blândă, cu temperaturi, în general, peste media normală pentru acest anotimp, ultimele zile din februarie au adus iarna în adevăratul sens al cuvântului. Fenomenul ce a adus acest val de aer rece este unul natural, însă, relativ rar: încălzirea bruscă a stratosferei. După […]
iarna

V-ar putea interesa și: