Copii abandonați, botezați la Cumpăna. Mariana Gâju le-a dăruit icoane

cumpana botez copii abandonați
Un preot îl botează pe unul din copii abandonați, în Cumpăna

Șase copii abandonați au fost botezați astăzi, de Sfântul Ștefan, în localitatea Cumpăna.

Aceștia au fost abandonați încă din primele ore de viață, iar mulți dintre ei nu aveau nici măcar un nume. Micuții au ajuns în grija unor asistenți maternali. Lor li se alătură acum și părinții spirituali care i-au botezat astăzi la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cumpăna.

Nașii celor doi băieței și patru fetițe povestesc că i-au văzut pe micuți abia la biserică. I-au îndrăgit pe loc și spun că vor avea grijă de ei toată viața. Toți micuții au primit în dar câte o icoană de la primarul comunei, Mariana Gâju”, au precizat reprezentanții Primăriei Cumpăna, printr-un comunica de presă.

mariana gaju, primar cumpana
Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, oferă o icoană unui copil abandonat (foto: Primăria Cumpăna)

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local şi Primăria Cumpăna, în colaborare cu Direcţia Generalǎ de Asistenţǎ Socială şi Protecţia Copilului Constanţa rezprezentata de domnul Dinica Petre.

Vă recomandăm și:

Nu vă făliți cu darurile pentru sărmani

 

Mariana Gâju, primarul cu venituri de peste 11.000 de lei pe lună

 

Primăria Cumpăna a atacat în instanță decizii ale Curții de Conturi. De ce s-a dus Mariana Gâju în Bruxelles pe banii comunei

 

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

999 de solicitări la Ambulanță

Wed Dec 27 , 2017
Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a fost solicitat, din ajunul Crăciunului până la miercuri, de 999 de ori. Mai exact, este vorba despre perioada cuprinsă între 24 decembrie, ora 5.00, și 27 decembrie, ora 5.00. „Au predominat colicile abdominale și cefaleele”, au spus reprezentanții SAJ Constanța. Din cele 999 de […]
ambulanta