Copii din centrele de plasament au vizitat stația de sortare și reciclare deșeuri a Polaris M Holding

POLARIS M HOLDING a organizat, in parteneriat cu Asociatia “United Hands Romania”, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, o vizita la statia de sortare si reciclare deseuri.

La activitate a participat un grup de tineri cu varste cuprinse intre 12-18 ani, ce provin din centrele de plasament „Antonio” si „Ovidiu” din Constanta. Acestia au fost familiarizati cu procesul tehnologic de sortare, spalare, dezinfectare, tocare si maruntire a deseurilor din plastic, transformate astfel in materie prima pentru industria de mase plastice.

De asemenea, tinerii au putut observa cum o parte din granulele provenite din deseuri sunt transformate in folie, care poate fi utilizata in agricultura, constructii si ambalarea diferitelor produse.

La finalul vizitei, tinerii au primit cadouri sub forma de fructe, dulciuri, un bidon de apa reutilizabil si articole personalizate.

Prin astfel de activitati, Polaris M Holding isi propune sa faca cunoscuta tinerei generatii importanta reducerii consumului de plastic, dar si posibilitatea colectarii si reciclarii lui in scopul producerii de noi articole, cu un consum mai mic de energie si combustibili.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Orarul complet al zborurilor de pe Aeroportul Kogălniceanu, în vara lui 2018

mar iun. 5 , 2018
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța anunță că, începând din lunile iunie și iulie se deschid următoarele rute directe: Constanța – Cluj Napoca – din 15 iunie 2018 Constanța – Timișoara – din 15 iunie 2018 Constanța – Tallinn – din 16 iunie 2018 Constanța – Bergamo – din 17 iunie […]
aeroport kogalniceanu, blue air

V-ar putea interesa și: