Copii și adulți vrăjiți de delfini

Delfinariul din Constanța vă așteaptă atât la antrenamente, cât și la demonstrații. Acestea din urmă pot fi văzute chiar azi.

Antrenamentele au loc de luni până vineri, la orele 11.00 și 15.00.

Demonstrațiile cu delfini sunt programate sâmbătă și duminică, tot la orele 11.00 și 15.00.

Se percepe o intrare de 12 lei pentru adulți și de 3 lei pentru elevi și studenți.

Copiii până la 7 ani au acces gratuit.

Antrenorii au mulțumit publicului care a fost prezent ieri. „Va multumim ca sunteți alături de noi în număr atat de mare!!”, au spus aceștia. Spectatorii s-au grăbit să răspundă.

Am participat la demonstratia de astazi din prima parte a zilei si am fost vrajiti atat noi, adultii, cat si cea mica ❤️ Felicitari, o sa revenim cu mare drag!

De cate ori am posibilitatea sa ajung de la Targoviste la Constanta, nu ratez intalnirea cu delfinii si bineinteles cu voi oameni minunati. Pe 20 februarie am venit si v-am privit cu drag, cu atata drag incat mi-as fi dorit ca demonstratia sa dureze la nesfarsit. Aveti din partea mea o mare admiratie, respect, si totodata un pic de invidie pentru ca la cat de mult iubesc delfinii, mi-ar placea enorm de mult sa pot fi si eu zilnic aproape de ei….sa-i hranesc, sa vorbesc cu ei, sa-i imratisez si sa-i pup, sa am grija de ei. Stiu ca nu este usor, dar cand iubesti ceea ce faci nimic nu este greu. La cat de mult iubesc marea,delfinii si pescarusii, as lasa totul balta la Targoviste si m-as muta la malul marii unde ma simt in largul meu.

Venim de fiecare data cu mare drag.

Sursă foto: Facebook


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.