Copiii de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și cercetașii de la „Dacia Pontica” s-au transformat în spiridușii lui Moș Crăciun

Copiii de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și cercetașii de la „Dacia Pontica” s-au transformat în spiridușii moșului și pregătesc cadouri pentru bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice, anunță Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă.

Singurătatea este foarte dură, iar lipsa de comunicare și problemele de sănătate ale bătrânilor îi fac și mai vulnerabili. Mulți dintre ei își petrec timpul așteptându-și copiii sau nepoții, care însă, din diferite motive, nu mai vin. Și pentru că nimeni nu trebuie să se simtă singur și trist de Crăciun, toți bătrânii de la cămin vor primi de la copiii inimoși daruri din suflet.

Din cei 181 de bunici din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanța, 10 vor primi daruri din partea cercetașilor și 171 vor primi de la copiii din cele 48 de clase ale Școlii Gimnaziale nr.30 „Gheorghe Țițeica”. Fiecare cadou va fi însoțit, în mod obligatoriu, de o felicitare cu câteva rânduri scrise din inimă pentru bunicul ce așteaptă un gând bun din partea unei familii.

Campania „Dar de Crăciun pentru bunicii tăi”, derulată de D.G.A.S. Constanța cu sprijinul Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și al Asociației „Dacia Pontica” din cadrul Organizației Cercetașii României, are drept scop implicarea și sensibilizarea comunității cu privire la importanța familiei și a dragostei fată de persoanele vârstnice, dar și importanța relației și a comunicării între copii, părinți și bunici.

Vă recomandăm și:

Profesorii de la Gheorghe Țițeica au făcut grevă japoneză pentru binele elevilor. Petiție către Primăria Constanța și consilierii locali

Școala „Gheorghe Țițeica”, singura școală gimnazială din România premiată de Ambasada Marii Britanii

O festivitate de nota 10 la o școală de nota 10: Gheorghe Țițeica

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.