Copil de 13 ani accidentat după ce a traversat un drum național fără să se asigure

accident

Un copil de 13 ani a fost accidentat după ce a traversat un drum național prin loc nepermis și fără să se asigure.

Polițiștii spun că astăzi, în jurul orei 16:55, un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe DN 39 – Tuzla, dinspre Costineşti către Constanţa.

„La intersecţie cu strada Farului a surprins şi accidentat uşor un băiat, de 13 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prefectul Constanței: „Unii dintre cetățeni au uitat că suntem, în continuare, în stare de alertă!”

mie iun. 17 , 2020
Prefectul Constanței, George Niculescu, trage un semnal de alarmă, după ce au fost depistate 10 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore! „Județul Constanța, chiar dacă este departe de județele care au un număr mare de confirmări cu virusul SARS-CoV-2, este în continuare sub amenințarea acestui inamic periculos. […]
prefectul george niculescu

V-ar putea interesa și: