Copilul care s-a aruncat de la etaj, la Liceul George Călinescu, a fost operat de cinci ori

Alex, băiatul de 12 ani, care s-a aruncat de la etajul al doilea la Liceului George Călinescu, a fost operat de cinci ori.

Calvarul nu s-a terminat. Urmează încă o operație, în București, dar și o recuperare îndelungată.

Copilul a fost vizitat astăzi de pompieri, împreună cu echipajele medicale care au intervenit la caz în acea zi. Aceștia au fost la spital, unde au ajuns cu complicitatea mamei.

Pompierii i-au dedicat și o poezie.

Unde-s doi, puterea crește 
Dacă-s mulți, nu contenește
Să aducă-mbărbătare
Gând frumos și alinare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD se teme că românii vor fi obligați să scoată bani din buzunar pentru sănătate. Serios? Vi se pare că acum e gratis?

mie feb. 5 , 2020
Partidul Social Democrat se teme că românii vor fi obligați să scoată bani din buzunar pentru sănătate. A spus-o chiar președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, o spun și parlamentari. La ce se referă domnul Ciolacu, absolvent al Universității Ecologice, pe vremea când avea autorizație provizorie, șomer până la 29 […]

V-ar putea interesa și: