„Copilul meu mult iubit şi preţuit, ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el”

Sursă foto: ObservatorNews.ro

Sebastian Butnariu, un tânăr de 20 de ani, a fost înjunghiat mortal după ce a încercat să calmeze spiritele la o petrecere de majorat. Sebastian a avut parte de o soartă nedreaptă, după ce, la 14, a învins o boală necruțătoare.

Sebastian Iulian Butnariu a căzut victimă a unui conflict la o petrecere, în localitatea Ciurea, în județul Iași. La petrecere, la care au participat un număr mare de persoane, a izbucnit un scandal între localnici și unii veniți din Iași. Potrivit presei locale, aceștia din urmă aveau cuțite la ei.

„Copilul meu mult iubit şi preţuit, ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferaţi, a decis că eşti prea bun şi prea luminos pentru această lume nedreaptă care ţi-a luat viaţa prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil, a scris tatăl lui Sebastian pe pagina sa de Facebook, potrivit Observator.

Apropiații lui Sebastian Butnariu au scris, de asemenea, mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, ai fost cel mai puternic și vei rămâne în inima și în sufletul meu. Tot restul vieții mele nu voi uita de tine nici o dată, mi-ai fost ca un frate, tu știai cel mai bine ce e între noi, ce uniți și ce bine ne înțelegeam, eram ca frații, am crescut împreună de mici copii am facut atâtea și acum mă vezi de sus, puternicul meu, te iubesc si nu voi trece niciodata peste asta….sunt distrus!!!”.

„Sufletul nostru! Nu mai e lângă noi! Nu mai avem cu cine râde! Nu mai avem cu cine sta până dimineață. Ne-au distrus pe toți! Îngerul nostru bun să te aibă Dumnezeu în paza lui mereu și să ne dai putere de sus tot timpul! Dumnezeu să te odihnească cumnatul meu!”, potrivit unui alt mesaj.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “„Copilul meu mult iubit şi preţuit, ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Club Sportiv Medgidia a început cu dreptul noul campionat

Dum sept. 17 , 2023
Handbaliștii de la Clubul Sportiv Medgidia au pășit cu dreptul în noul campionat și au învins-o cu 27-23 pe CS Politehnica Iași. Medgidia a condus ostilitățile de la un capăt la altul intrând și la pauză în avantaj, scor 18-13. A doua repriză a mers în aceeași direcție pentru băieții […]

V-ar putea interesa și: