Corina Martin a redevenit independentă, după ce a candidat la Primăria Constanța ca șefă de partid

La câteva zile după ce a candidat, din partea unui partid de tip ecologist, pentru funcția de primar al orașului Constanța, Corina Martin spune că e timpul „să lăsăm haina politică în cui”. Candidează și acum, dar pentru un post de parlamentar și independent, nu din partea partidului pe care l-a reprezentat până deunăzi.

Acum câteva luni, Corina Martin devenea președinte de organizație municipală a unui partid. În urmă cu numai câteva zile, vorbea cu pasiune despre proiectele sale ecologiste, despre importanța lor, despre cât de mult a cumpănit până să se înscrie în partid, despre ce oameni frumoși a descoperit aici, despre susținerea pe care o are. A vorbit despre proiectele pe care le avea pentru orașul nostru, a prezentat desene, planuri, viziuni.

„Am luat decizia de a intra în politică și de a candida la primăria Constanţa din partea Partidului Ecologist Român deoarece acum ştiu cu cine vreau să votez. PER are doctrina în care mă regasesc deplin iar colegii mei din partid sunt oameni serioşi, de cuvânt şi foarte determinaţi. Avem profil comun. Suntem luptători! De ce doresc să câştig primăria oraşului meu, Constanţa? Pentru dezvoltarea în forţă a municipiului. Am lucrat timp de peste un deceniu cu toate administrațiile locale pe problematica turismului de pe litoral şi din Dobrogea. Ca atare, ştiu ce trebuie făcut pentru dezvoltarea economică şi administrativă, complexă a oraşului. Am intrat într-un partid curat, vom câștiga Constanța, vreau să lucrez la dezvoltarea orașului și a județului Constanța și nu numai pe turism.”, spunea Corina Martin pe 15 iulie. 15 iulie 2020, ca să ne-nțelegem, nu acum 10 ani.

S-a ales praful de toată acestea. Deși încă nu s-a uscat cerneala de pe acele proiecte, acum spune, cu aceeași mândrie, că este singurul independent în cursa pentru parlament.

La Constanța, sunt singurul independent,  fapt care mă bucură și îmi conferă avantajul de a susține în Parlament propria mea politică, cea a constănțeanului, nu una a interesului de partid. Sper ca electoratul să aleagă atent fiind la numele persoanelor ce apar pe buletinul de vot și nu la sigla partidului.” , spune ea.

„Candidez independent pentru că este momentul să lăsăm haina politică în cui, și să punem cetățenii, mai presus de politica de partid sau de interesul partidului. Consider că România trebuie condusă de oameni competenți si dedicați și nu de liste”, a mai spus Corina Martin.

În alegerile locale, Corina Martin și partidul pe care îl reprezenta nu au reușit să treacă pragul electoral. A obținut numai 3.233 de voturi.

Citește și: Ecologiștii și verzii din Constanța, afaceri cu imobiliare și animale vii


3 comentarii

  • poate cineva sa voteze asa ceva ???

    • :))))))):))))))):)))))))))) au fost vreo 1000 de besmetici la locale si se mai gasesc inca vreo 1000 la parlamentare…. intrebarea este ce fumeaza atat femeia asta cat si cei 1000??? Fascinant este ca are sustinatori. Legenda spune ca ea inca este pe un car alegoric si saluta multimea din mamaia

  • la parlamentare nu vor fi INCA 1000 ci tot cei 1000 de bezmetici de la locale

Leave a Reply

Your email address will not be published.