Corina Martin ignoră recomandările sanitare, în plină epidemie de coronavirus

Corina Martin, aflată în campanie electorală, ignoră recomandările sanitare și nu poartă mască la o întâlnire cu mai multe persoane desfășurată într-un spațiu interior.

În ziua în care s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus din România, aceasta a organizat o întâlnire cu caracter electoral cu reprezentanții HORECA. În fotografiile de la această întâlnire se vede cum Corina Martin și cei de la prezidiu nu poartă mască. Nu e o scăpare, nu o au nici măcar sub bărbie. Pur și simplu au ignorat normele sanitare.

Distanța dintre cei de la prezidiu este mai mică de 1,5 metri.

Se vede, în aceleași imagini, că în sală sunt și persoane responsabile care au purtat măști.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.546 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Este un nou record în România.

La câteva zile după ce a candidat, din partea unui partid de tip ecologist, pentru funcția de primar al orașului Constanța, Corina Martin spune că e timpul „să lăsăm haina politică în cui”. Candidează și acum, dar pentru un post de parlamentar și independent, nu din partea partidului pe care l-a reprezentat până deunăzi.

Sfaturi oficiale

Iată ce spun guvernanții pe site-ul știrioficiale.ro

„Este necesară folosirea măștii în toate spațiile închise (ex: la birou, în transportul în comun, la cumpărături), dar și în spațiile deschise unde se află un număr mare de persoane (ex: concerte/spectacole în aer liber/ zone aglomerate). 

Purtarea măștii este măsura eficientă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus (COVID-19), la fel cum păstrarea unei distanțe de siguranță de 1,5 metri față de alte persoane și evitarea pe cât posibil a contactului cu suprafețele atinse în mod frecvent de alte persoane scade exponențial riscul îmbolnăvirii. 

Află, cu un simplu click aici, cele mai utile sfaturi cu privire la alegerea unei măști potrivite, a modului corect de utilizare și a metodelor prin care poți limita riscul infectării cu noul coronavirus (COVID-19) prin evitarea pe cât posibil a contactului cu alte persoane și păstrarea distanței de siguranță.”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A răcit, n-are gust și miros, dar nici unde să-și facă testul Covid-19

Fri Oct 30 , 2020
O constănțeancă ne-a transmis, în această seară, că nu are unde să facă un teste pentru depistarea coronavirusului, deși are simptome. „Am răcit, iar azi (n.r. vineri dimineață) mi-am pierdut gustul și mirosul. Am sunat la 112, pentru testare. Mi-au spus că au deja peste 100 de teste cu verificarea […]