Cornel Panait: „UMC oferă un grad de angajabilitate mai mare de 75%”

Cornel Panait, președintele Senatului UMC. Foto: Constanța 100%

Universitatea Maritimă din Constanța îi așteaptă cu brațele deschise pe noii studenți. Cornel Panait, președintele senatului UMC, a vorbit despre ce face instituția pentru ca studenții să fie cât mai performanți.

Universitatea este pregătită să le ofere cele mai bune condiții de pregătire. Are profesori excelenți, laboratoare dotate cu echipamente de ultimă generație, dar și programe prin care se asigură că absolvenții au cele mai bune șanse pentru accederea pe piața forței de muncă.

„Universitatea noastră are la momentul de față – și putem dovedi – un grad de angajabilitate mai mare de 75% în domeniul pentru care tinerii noștri s-au pregătit. După părerea mea, este un grad la nivelul cel mai înalt din tot mediul universitar din România.”, a explicat Cornel Panait.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paul Anghel, director ANPC: Litoralul românesc are tarife exorbitante la parcare, cazare și mâncare

mie sept. 15 , 2021
Directorul general Control si Supraveghere Piaţă si Armonizare Europeană din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, a tras o serie de concluzii, la sfârşit de sezon, în urma controalelor derulate pe Litoral şi în Delta Dunării. Potrivit acestuia, pe litoral sunt aceleaşi servicii care lasă de dorit, […]
paul anghel anpc

V-ar putea interesa și: