Coronavirus în Consiliul Județean Constanța

Una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2.

Anunțul a fost făcut vineri de reprezentanții instituției.

„Dată fiind această situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacți direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu.”, au spus aceștia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, va intra în autoizolare la domiciliu şi îşi va delega atribuţiile vicepreşedintelui Claudiu Iorga Palaz.

Sursa citată a menţionat că cei care au fost contacți direcţi vor fi testați şi a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică Constanţa care va face controlul epidemiologic.

„Vreau să îi asigur pe constănţeni că va fi asigurată continuitatea în instituţia Consiliului Judeţean Constanţa şi că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor şi de soluţiile pentru rezolvarea acestora. În aşteptarea rezultatului testului, voi ţine în permanenţă legătura cu domnul vicepreşedinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.

Vineri după amiază a început activitatea de dezinfecţie, care va fi efectuată în fiecare birou şi pe toate căile de acces din interiorul şi exteriorul instituţiei.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Constanţa au fost confirmate 590 de cazuri de Covid-19.


parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.