Coronavirus în Constanța. Situația la zi (18 martie 2020)

La nivelul județului Constanța, situația în ceea ce privește coronavirusului stă în felul următor, potrivit prefectului George Niculescu:

  • 78 carantinați,
  • 1550 autoizolare,
  • 15 cazuri confirmate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Părintele Claudiu Banu pune o clădire la dispoziția persoanelor aflate în carantină din cauza Covid-19

joi mart. 19 , 2020
Din cauza situației actuale mondiale, generată de Covid-19, părintele Claudiu Banu, de la Parohia Sfântul Mina din Constanța, a anunțat că pune o clădire la dispoziția persoanelor aflate în carantină din cauza Covid-19. „Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate din Techirghiol, îl voi pune la dispoziția, în […]

V-ar putea interesa și: