Coronavirus în Constanța vs Cluj. La noi se ascunde gunoiul sub preș?

coronavirus

Dacă ne uităm la modul cum evoluează cazurile de coronavirus în Constanța și în Cluj, vom observa numărul mult mai mare de bolnavi în Cluj.

Am vrut să vedem care este cauza și am observat un lucru îngrijorător: în Cluj se testează mult mai mult decât în Constanța, de aici și numărul mai mare de cazuri.

Să luăm, ca exemplu, ziua de 22 octombrie și datele oferite de prefecturile celor două județe.

În Cluj fuseseră efectuate, în 24 de ore, un număr de 2.462 de teste, din care 1244 teste efectuate la cerere și 1281 teste diagnostic grupe de risc. Au fost depistate 338 de persoane pozitiv.

În Constanța se făcuseră numai 336 teste, fiind depistați 102 bolnavi.

Pe 21 octombrie, Prefectura Cluj anunța că s-au făcut 2.867 de teste și că 343 persoane au fost confirmate Covid-19. În Constanța fuseseră realizate numai 308 teste, 104 persoane confirmate.

Așadar, în Cluj se testează de 8 – 9 ori mai mult, dar numărul de persoane confirmate este de numai 3 ori și puțin mai mare.

Pentru perioada anterioară, nu avem date oficiale de la Prefectura Cluj.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reprezentațiile spectacolului de teatru „Walk This (Milky) Way” vor fi transmise online

vin oct. 23 , 2020
Joi, 22 octombrie 2020, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost închis temporar pentru public. În aceste condiții, Rusu I. Georgiana PFA face precizarea că cele 10 reprezentații ale spectacolului de teatru „Walk This (Milky) Way” prevăzute a se desfășura în Planetariul Constanța nu mai pot fi susținute […]

V-ar putea interesa și: