Coronavirus în Constanța vs Cluj. La noi se ascunde gunoiul sub preș?

coronavirus

Dacă ne uităm la modul cum evoluează cazurile de coronavirus în Constanța și în Cluj, vom observa numărul mult mai mare de bolnavi în Cluj.

Am vrut să vedem care este cauza și am observat un lucru îngrijorător: în Cluj se testează mult mai mult decât în Constanța, de aici și numărul mai mare de cazuri.

Să luăm, ca exemplu, ziua de 22 octombrie și datele oferite de prefecturile celor două județe.

În Cluj fuseseră efectuate, în 24 de ore, un număr de 2.462 de teste, din care 1244 teste efectuate la cerere și 1281 teste diagnostic grupe de risc. Au fost depistate 338 de persoane pozitiv.

În Constanța se făcuseră numai 336 teste, fiind depistați 102 bolnavi.

Pe 21 octombrie, Prefectura Cluj anunța că s-au făcut 2.867 de teste și că 343 persoane au fost confirmate Covid-19. În Constanța fuseseră realizate numai 308 teste, 104 persoane confirmate.

Așadar, în Cluj se testează de 8 – 9 ori mai mult, dar numărul de persoane confirmate este de numai 3 ori și puțin mai mare.

Pentru perioada anterioară, nu avem date oficiale de la Prefectura Cluj.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Reprezentațiile spectacolului de teatru „Walk This (Milky) Way” vor fi transmise online

Fri Oct 23 , 2020
Joi, 22 octombrie 2020, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost închis temporar pentru public. În aceste condiții, Rusu I. Georgiana PFA face precizarea că cele 10 reprezentații ale spectacolului de teatru „Walk This (Milky) Way” prevăzute a se desfășura în Planetariul Constanța nu mai pot fi susținute […]