Coronavirus la Școala Gheorghe Țițeica din Constanța. Încă o clasă trece în online

Scoala Gheorghe Titeica
Școala Gheorghe Țițeica din Constanța

Elevii dintr-o clasă primară de la Școala Gheorghe Țițeica din Constanța vor învăța de mâine în sistem online, după ce s-a descoperit cel puțin un caz de coronavirus printre elevi.

Măsura se aplică de marți, 16 martie.

Este a treia clasă din școală care trece în sistem online, din cauza coronavirusului.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică din Constanța, la nivelul județului Constanța au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 418 cadre didactice, 1.003 elevi, 225 de studenți și 135 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar). Detalii AICI.

Vă recomandăm și:

Numărul constănțenilor bolnavi de covid a crescut din nou

Câți constănțeni s-au înscris pe listele de așteptare pentru vaccinul împotriva covid-19


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decizie de ultimă oră a României în legătură cu vaccinul AstraZeneca

lun mart. 15 , 2021
În cursul acestei seri, a avut loc o ședință extraordinară la care au participat reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Ministerului Sănătății, Institutului Național de Sănătate Publică și ai Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) pentru analizarea evenimentelor înregistrate la […]

V-ar putea interesa și: