Coronavirusul a ucis o elevă de 16 ani care nu avea alte boli

O elevă de liceu din Franța, în vârstă de 16 ani, a murit din cauza coronavirusului, într-un spital din Paris, potrivit Le Parisien.

COVID-19 poate ataca pe oricine. Iar povestea sfâșietoare a Juliei, de 16 ani, confirmă acest fapt. Adolescenta, elevă la un liceu din Essonne, a murit în noaptea de marți spre miercuri, din cauza infecției cu noul coronavirus. Este primul pacient minor care a murit din cauza acestei boli în Franța.

„Trebuie să încetăm să credem că această boală afectează doar vârstnicii. Nimeni nu este invincibil în fața acestui virus mutant”, a declarat pentru Le Parisien sora ei mai mare, Manon, care este, împreună cu mama ei, izolată la domiciliu.

Tânăra a mai spus:

Julie a avut doar o tuse ușoară săptămâna trecută. S-a înrăutățit în weekend, iar luni am mers să vedem un medic generalist. Acolo a fost diagnosticată cu o afecțiune respiratorie. Nu a avut alte boli înainte de asta. De aici totul s-a derulat cu o viteză nebună. Mai întâi a fost internată la Longjumeau (Essonne), a fost transferată peste noapte la spitalul Necker din Paris. A fost pusă la un aparat de respirație, apoi a fost intubată. Plămânii i-au cedat. Medicii au făcut tot ce au putut, dar nu a fost salvată”, a mai spus sora ei.

Julie va fi înmormântată luni, în urma unei ceremonii la care vor participa cel mult zece persoane.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Robert Șerban: „Nu sunt de acord cu acțiunea de carantinare în orașul Eforie”

vin mart. 27 , 2020
În Eforie ajung, vineri seara, primii români repatriați din Italia. Aceștia vor fi cazați, pe cheltuiala statului, la hotel Doina. Primarul din Eforie, Robert Șerban, nu este de acord cu acest lucru și a nu s-a ferit să o spună public. „Am sperat până în ultimul moment că autoritățile responsabile […]

V-ar putea interesa și: