CORUPȚIA A UCIS DIN NOU. USR Constanța vă așteaptă în stradă pe 1 septembrie

USR Constanța a trimis, marți, un comunicat de presă în care invită constănțenii să iasă în stradă pe 1 septembrie.

Iată mesajul lor:

„Au trecut 8 ani de la tragedia Colectiv și nu s-a schimbat nimic, din contră. Cancerul corupției s-a extins și mai mult, iar situația este scăpată de sub control. Azilele groazei, tânăra lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani, tragedia de la 2 Mai, carnagiul din județul Alba și infernul de la Crevedia – toate au în comun sistemul bolnav, corupt și incompetent!

Corupția a ucis din nou și, inevitabil, o va mai face. Nu e suficient să stăm și să privim de pe margine, să ne arătăm oripilați doar pe rețelele de socializare și să privim, cu lacrimi în ochi, carnagiile prezentate la televizor, gândindu-ne că în locul victimelor am putea fi noi, soții, soțiile, copiii sau părinții noștri.

Înainte de a fi „useriști“, suntem oameni normali, cu familii și aceleași probleme pe care le are fiecare persoană cu buletin de România. În realitate, cu toții suntem potențiale ținte ale teribiliștilor, ale beizadelelor drogate cu mașini puternice, ale incompetenței din Sănătate, ale fiilor și fiicelor de primari milionari în euro, ale interlopilor care plătesc să fie mai presus de Lege, ale nepăsarii și indiferenței politicienilor și șefilor din instituțiile ce ar fi trebuit să ne protejeze. Dată fiind situația actuală, șansele ca oricare dintre noi să fim una dintre victimele prezentate în programele de știri sunt foarte mari.

Ce vrem?

Ne-am propus să dăm un semnal de alarmă asupra faptului că toate aceste nenorociri au în comun CORUPȚIA ce în ultimii ani a fost alimentată și susținută de politicieni PSD și, mai nou, PNL. Fie că vorbim despre vânzarea sau consumul de droguri, despre sistemul de Sănătate, despre Poliție, despre Asistența Socială sau implicarea și competența administrațiilor publice, situația este scăpată de sub control. Trebuie făcut ceva și asta cât mai urgent, deoarece este clar că EI NU AU FĂCUT și NU VOR FACE NIMIC.

Corupția și incompetența lor ne omoară cu zile!

Deocamdată, singurul lucru ce ne poate proteja este vigilența noastră și dorința de a le arăta politicienilor, politrucilor, sinecurilor de partide și baronilor locali, care în ultimii 30 de ani au intoxicat și căpușat toate instituțiile statului, că nu mai au ce căuta la conducerea acestei țări.

VINERI, 1 SEPTEMBRIE, de la ORA 18.00, ne vom aduna pe platoul din fața Prefecturii Constanța, pentru a ne exprima indignarea, pentru a discuta împreună despre soluții, despre ce trebuie făcut, despre cum și în ce fel putem ajuta acolo unde este nevoie. Vă așteptăm alături de noi!


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un weekend glorios la Mamaia. Festivalul de legendă al litoralului românesc a renăscut

mar aug. 29 , 2023
Mamaia, perla litoralului românesc, a retrăit, în acest sfârșit de săptămână, strălucirea zilelor sale de glorie. După o pauză de 11 ani, Festivalul de muzică ușoară s-a reîntors pentru a-și celebra impresionantă ediție jubiliară, cea de-a 60-a. Nostalgia și emoția au inundat Piațeta Perla, unde mii de spectatori s-au adunat […]

V-ar putea interesa și: