Cosmin Gușă îl desființează pe Cristi Radu, primarul Mangaliei: „A calamitat orașul”

Cosmin Gușă, încadrat de Felix Stroe și Decebal Făgădău, în timpul unei conferințe de presă susținută în data de 23 august 2020
Cosmin Gușă, încadrat de Felix Stroe și Decebal Făgădău, în timpul unei conferințe de presă susținută în data de 23 august 2020

Cosmin Gușă, analist politic, a făcut, miercuri, o serie de declarații prin care, practic, l-a desființat politic pe Cristi Radu, primarul Mangaliei.

Acesta a participat la o conferință de presă, la restaurantul The View din Constanța, unde a dezvăluit că a participat la campania lui Mohammad Murad la Primăria Mangalia.

„Campania merge bine. Trebuie să ne concentrăm să facem transferul de voturi eficient”, a explicat Gușă, referindu-se la faptul că Zanfir Iorguș, candidatul PSD, s-a retras din cursă și îl sprijină pe Mohammad Murad (la fel a făcut și candidatul PMP).

„PSD înseamnă mult. Ar putea să însemne mai mult, la Mangalia, dar este de natură să îl sprijine pe Mohammad Murad să câștige primăria de colo, în fața unui libera șturlubatic, ca să folosesc un termen pozitiv, dar care în mod evident are o conotație negativă, pentru că omul ăla pur și simplu a calamitat orașul în cele două mandate pe care le-a avut”, a declarat Cosmin Gușă.

Cosmin Gușă a subliniat importanța faptului că Mohammad Murad, prietenul său de 20 de ani, susține candidatura la președinția Consiliului Județean a lui Felix Stroe.

„Ea este relevantă și pentru că vine din partea unui independent, și pentru că vine din partea unui om de afaceri extrem de performant, poate cel mai performant din domeniul turismului și al construcțiilor. Copos al putea să rivalizeze cu el aici, dar nu la volum, ci la alte criterii. Vedeți, aici, când vorbim despre un independent de relevanță națională, semnalul pe care îl dă trebuie interpretat nu ca unul de tip politicianist, ci ca unul pragmatic. Un om cu atâtea afaceri în Constanța, care se pregătește să administreze și 7 stațiuni care sunt înglobate în structura municipiului Mangalia, face o opțiune pragmatică pentru viitorul președinte al Consiliului Județean, pe care îl crede în stare să facă ceea ce trebuie pentru dezvoltarea județului, de unde vor beneficia și cei din Mangalia, dar și cei angrenați în afacerile lui din zonă, care sunt câteva mii de constănțeni”, a declarat Cosmin Gușă.

Declarațiile pe larg le puteți urmări mai jos, în transmisiunea live realizată de publicație Constanța 100%.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/368217544557803
Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Pro România vrea aeroport internațional la Medgidia

Wed Sep 23 , 2020
Pro România Constanța propune construirea unui aeroport internațional la Medgidia. Proiectul a fost prezentat astăzi, în localitate, de liderii locali, cărora li s-au alăturat președintele partidului, Victor Ponta, și fostul comisar european, Corina Crețu. Aeroportul va avea o suprafață de 250 de hectare, cu o pistă de aterizare/decolare în lungime […]
Aeroport Medgidia Pro Romania