Costel-Aurelian Dumitrașcu, un loc doi cât o victorie

Costel-Aurelian Dumitrașcu
Costel Aurelian Dumitrașcu vs Nicolae Matei

Alegerile din Năvodari au fost câștigate de Florin Chelaru, PSD. Era greu de bătut, mai ales că, în acești patru ani, în ciuda criticilor (și mă număr printre cei care l-au mai criticat) a reușit să ducă la îndeplinire multe promisiuni și să schimbe în bine viața locuitorilor.

Important mi se pare ce s-a întâmplat cu ceilalți candidați.

Pe locul al doilea, la mai puțin de o mie de voturi distanță, s-a clasat Costel-Aurelian Dumitrașcu, un tânăr consilier local, reprezentant al Partidului Mișcarea Populară.

Acesta a reușit performanța de a-l întrece pe fostul primar al orașului, Nicolae Matei, care a mai râvnit la un mandat. Matei, care a fost condamnat penal pentru fapte de corupție (a dat șpagă un teren pentru a scăpa de niște probleme penale), care are o forță financiară mult, mult mai mare decât a lui Dumitrașcu, a obținut mai puține voturi decât acesta.

Dumitrașcu a obținut un loc doi cât o victorie și, dacă va continua tot așa, ara șanse mari să ajungă primarul orașului Năvodari.

E interesantă și poziția slabă a candidatului PNL, care a fost lansat chiar în prezența vicepremierului Raluca Turcan și a conducerii PNL. Daniel Dumitrescu nu a convins alegătorii și a ieșit pe locul al patrulea.

Citește și: OFICIAL: Cum s-au împărțit mandatele în Consiliul Local Năvodari

Sub el s-a clasat candidatul Alianței USR-PLUS, Valentin Sterpu, care nu a reușit să găsească cele mai bune soluții pentru ca mesajul său să ajungă la mai mulți alegători (deși nu este deloc sigur că, dacă ar fi ajuns, s-ar fi schimbat ceva. Dimpotrivă).


Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

3 comentarii

  • Articolul asta cât a costat😛 și cine a plătit…

  • Asta e zona minata de cei de la USRPLUSQ care in nepuutinta lpr de a avea un proiect de a avea un program un discurs vin si fac pe clovni acuzand in stanga si dreapta . Costel Dumitrascu tocmai prin asta a castigat votul cetatenilor , prin onestitate , prin discurs , prin programe si prin bun simt cea ce celor de la USRPLUSQ+ si de la PSD le cam lipsesc . Cred ca solutia e ca cele doua partide mentionate sa faca alianta si sa lase pe alti sa faca treaba

Leave a Reply

Your email address will not be published.