Costin Răsăuțeanu: „Constănțenii trebuie să plătească o gigacalorie mai ieftină!”

Costin Răsăuțeanu

Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD și fost viceprimar al municipiului Constanța, a anunțat că astăzi, în ședința consiliului local de astăzi, grupul Partidului Social Democrat a votat PENTRU înființarea noii societăți de termoficare a orașului.

„Este o etapă obligatorie pentru a accesa banii europeni necesari modernizării sistemului centralizat de furnizare a energiei termice! In 2019 am aprobat în consiliul local strategia de termoficare a municipiului Constanța care cuprinde toți pașii necesari pentru a avea un nou CET și pentru a moderniza întreg sistemul de termoficare. Înființarea societății de termoficare care va prelua serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice face parte din strategia de termoficare.”, spune Răsăuțeanu.

De altfel, precizează el, toți pașii prevăzuți în strategia de optimizare a serviciului public de alimentare în sistem centralizat a energiei termice trebuie respectați, astfel încât procesul de modernizare început de administrația PSD să continue.

„Spre deosebire de “colegii” de la PNL care, în 2019, au votat ÎMPOTRIVA începerii procesului de modernizare a sistemului de termoficare, noi, consilierii PSD, vom susține orice demers care vizează reformarea și eficientizarea acestuia, astfel încât cetățenii să plătească facturi mai mici la încălzire. Consilierii PSD vor sprijini fără echivoc proiectele importante de interes major ale orașului nostru!”, a mai spus Costin Răsăuțeanu.

Citește și:

Mirela Garip, USR, vrea să-i cenzureze pe consilierii locali!

Veștile bune de care liberalii au uitat (sau vor să uite)

O firmă a omului de afaceri Grigore Comănescu, târâtă doi ani prin instanțe de Asociația Constanța Altfel, a câștigat definitiv procesul


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De 30 de ani, constănțenilor li se promite o gigacalorie mai ieftină. Va reuși Vergil Chițac?

vin ian. 22 , 2021
Sistemul actual de termoficare din Constanța este, practic, în faliment. 60 de milioane de lei pe an plătim, cu toții, pentru subvenționarea gigacaloriei celor racordați la acest sistem. Înmulțiți cu 30. Înseamnă 1,8 miliarde lei, adică circa 371 milioane euro. Bani aruncați. Sistemul este format din doi piloni: Electrocentrale SA, […]
electrocentrale sa cet palas

V-ar putea interesa și: