Costin Răsăuțeanu: „Constănțenii trebuie să plătească o gigacalorie mai ieftină!”

Costin Răsăuțeanu

Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD și fost viceprimar al municipiului Constanța, a anunțat că astăzi, în ședința consiliului local de astăzi, grupul Partidului Social Democrat a votat PENTRU înființarea noii societăți de termoficare a orașului.

„Este o etapă obligatorie pentru a accesa banii europeni necesari modernizării sistemului centralizat de furnizare a energiei termice! In 2019 am aprobat în consiliul local strategia de termoficare a municipiului Constanța care cuprinde toți pașii necesari pentru a avea un nou CET și pentru a moderniza întreg sistemul de termoficare. Înființarea societății de termoficare care va prelua serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice face parte din strategia de termoficare.”, spune Răsăuțeanu.

De altfel, precizează el, toți pașii prevăzuți în strategia de optimizare a serviciului public de alimentare în sistem centralizat a energiei termice trebuie respectați, astfel încât procesul de modernizare început de administrația PSD să continue.

„Spre deosebire de “colegii” de la PNL care, în 2019, au votat ÎMPOTRIVA începerii procesului de modernizare a sistemului de termoficare, noi, consilierii PSD, vom susține orice demers care vizează reformarea și eficientizarea acestuia, astfel încât cetățenii să plătească facturi mai mici la încălzire. Consilierii PSD vor sprijini fără echivoc proiectele importante de interes major ale orașului nostru!”, a mai spus Costin Răsăuțeanu.

Citește și:

Mirela Garip, USR, vrea să-i cenzureze pe consilierii locali!

Veștile bune de care liberalii au uitat (sau vor să uite)

O firmă a omului de afaceri Grigore Comănescu, târâtă doi ani prin instanțe de Asociația Constanța Altfel, a câștigat definitiv procesul

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.