Costin Răsăuțeanu: „Nu mai stați degeaba, domnule primar! Antreprenoriatul constănțean din zona HORECA este în moarte clinică!”

Costin Rasauteanu

Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD, îi cere primarului Constanței, Vergil Chițac, să ia măsuri pentru a ajuta sectorul HORECA, aflat, spun el, „în moarte clinică” după anularea voucherelor de vacanță de către guvernul PNL.

Iată mesajul social-democratului:

„Nu mai stați degeaba, domnule primar!

Antreprenoriatul constănțean din zona HORECA este în moarte clinică!
Nu vă mai bateți joc de constănțeni!

Oamenii asteaptă măsuri de sprijin, nu să blocați autorizațiile de funcționare în Mamaia și satul de vacanță!

Cereți Guvernului PNL-USR – unul departe de a fi în interesul românilor și care vine de-a valma cu măsuri periculoase și inconștiente – să se oprească!

Anularea voucherelor de vacanță este o decizie proastă, menită să îngroape turismul românesc.

Sub amăgitoarea mască a “salvării” bugetului, această masura ar atrage anihilarea mediului de afaceri constănțean, deja firav, asemenea unui bolnav la aparate.
Este nevoie ca acești bani sa fie infuzați in economia turismului constănțean!

Vă mai aduc aminte, domnule primar, orașul Constanța este un oras turistic și va avea de suferit din cauza măsurilor devastatoare luate de acest guvern!
Voucherele de vacanță reprezintă oxigen și un exemplu de succes pentru sustinerea turismului local și a întreprinzătorilor HORECA.

Este vital ca aceasta măsură să rămână și în 2021 ca o sursă de supravietuire pentru litoralului nostru.
Nu, nu este un moft, este o normalitate în acest context de criză.

Va solicit de urgență să luati atitudine și să vă bateți pentru orașul nostru!
Fiți partenerul mediului de afaceri!

Nu contribuiți la sufocarea celei mai importante surse de venit a orașului nostru!”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asociația Română a Organizatorilor de Concerte și Evenimente Culturale, scrisoare deschisă adresată primului ministru

mar feb. 9 , 2021
Asociația Română a Organizatorilor de Concerte și Evenimente Culturale a adresat o scrisoare deschisă primului ministru, căruia îi atrage atenția că sectorul cultural din România este închis de 11 luni și pe care îl roagă să-și aplece atenția „și asupra realității disperate în care se află această parte a societății […]
florin citu

V-ar putea interesa și: