Costin Răsăuțeanu, PSD, i-a dat o lecție de rigurozitate și administrație primarului Vergil Chițac, PNL

Liderul consilierilor locali PSD Constanța, Costin Răsăuțeanu, ex viceprimar, a identificat două greșeli la două dintre proiectele de pe ordinea zi a ultimei ședinței extraordinare a Consiliului Local Municipal. Ambele proiecte fac referire la creșterea eficienței energetice a unor imobile și sunt în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

În amândouă, procentele aferente valorilor pentru consumul energetic la începutul implementării proiectului versus cele aferente valorii consumului la finalul implementării proiectului sunt ERONATE!

„Când într-un act oficial, în baza căruia sunt accesați bani prin PNRR, apare un procent de 60, 85%, corect fiind 77, 94% sau când, în altul, cifra este este de 53,76 procente în condițiile în care trebuia să fie 67,88%, câtă încredere mai pot avea constănțenii în administrația publică locală?

Cum să nu se aștepte ca aceste proiecte- și cine știe câte altele- să fie returnate pentru remedierea greșelilor, pierzându-se astfel timp și, cel mai grav, chiar banii?

Și cum să mai aibă încredere când cea care trebuia să verifice recunoaște ca a ”îngițit” cifrele de la audit fără să le verifice, iar Primarul Constanței a semnat ca…primarul!

Chiar mai aveți încredere?”, au transmis reprezentanții Organizației Municipale a PSD Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Costin Răsăuțeanu, PSD, i-a dat o lecție de rigurozitate și administrație primarului Vergil Chițac, PNL

  1. majoritatea functionarilor din Primaria Constanta sunt angajati pe vreamea primarului M ..primar PSD .Ciudata coincidenta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firma care execută lucrări pe bd. Alexandru Lăpușneanu, sancționată cu maximum posibil de Garda de Mediu Constanța pentru că distruge calitatea aerului

joi aug. 25 , 2022
Firma care execută lucrări pe bd. Alexandru Lăpușneanu, sancționată cu maximum posibil de Garda de Mediu Constanța pentru că distruge calitatea aerului
bd-alexandru-lapusneanu

V-ar putea interesa și: