Country Estate continuă în forță lucrările la ansamblul imobiliar Energia Residence 2. Cât costă și când va fi gata

În partea dreaptă, Energia Residence 1. În partea stângă, Energia Residence 2. Foto: Constanța 100%, 21 septembrie 2022

Country Estate SRL este unul dintre cei mai ambițioși dezvoltatori imobiliari din Constanța. Anul trecut a început construcția primei etape a ansamblului Energia Residence 2, iar cele două blocuri cu câte două scări, 240 de apartamente în total, sunt acum ridicate și bune de predat.

Lucrările continuă în forță la etapa a doua a complexului imobiliar, care va cuprinde de asemenea două blocuri cu câtea două scări fiecare. La unul dintre ele s-a ajuns deja la nivelul al treilea, iar la al doilea s-a turnat fundația și se lucrează la primul etaj.

„Country Estate se gândește la viitorul copiilor dumneavoastră și la binele familiei. Pentru ca aceștia să crească și să trăiască sănătos, le asigurăm nu numai apartamente, ci și un mediu verde și natural, cu spații de joacă destinate tuturor copiilor de toate vârstele, dar și spații de odihnă pentru cei cu sufletul mereu tânăr! Vă așteptăm pe toți să ne vizitați și să vă convingeți de acest lucru la Energia Residence! Noi nu doar promitem, facem!”, au declarat reprezentanții Country Estate.

Găsiți aici garsoniere, apartamente de două, trei și patru camere.

Apartamentele se predau la cheie, cu baia mobilată și utilată, centrală proprie pe gaz, pardoseli din parchet laminat și gresie porțelanată de calitate superioară.

Compartimentarea este eficientă, suprafața este generoasă. Între apartamente s-a folosit zidărie termoizolantă peste care se aplică materiale fonoabsorbante și tencuială mecanizată.

Prețul pentru un apartament de două camere pleacă de la 69.000 de euro, cu TVA inclus. Se poate achiziționa și în rate direct de la dezvoltator, pe o perioadă de până la cinci ani, situație în care se recalculează prețul în funcție de termenul de plată selectat.

Termenul de predare este de circa 18 luni.

Ansamblul Energia Residence se află în cartierul Compozitorilor, pe strada Constantin Bobescu nr. 101. Detalii se pot obține de la biroul de vânzări aflat la sediu, la email office@energiaresidence.ro sau la telefon +40 790 000 294. Program: luni – vineri între 09:00 și 17:30, sâmbătă între 09:00 și 14:30.

V-ar putea interesa și:

Cel mai nou parc și loc de joacă din Constanța, în incinta Energia Residence, este gata VIDEO

Mai jos puteți vedea un reportaj realizat de Constanța 100% în iulie 2022.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Festivalul „Rodul Pământului” se întoarce în Cumpăna cu Iris, muzică populară și focuri de artificii

joi sept. 22 , 2022
Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna anunță că în perioada 24 – 25 septembrie 2022, va avea loc cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Național „Rodul Pământului”, după o pauză de doi ani. Evenimentul s-a mutat într-un loc nou: parcul de agrement din comună (strada Strajei – în vecinătatea […]
cumpana

V-ar putea interesa și: