Covoare, saltele, anvelope aruncate la întâmplare – câteva exemple din ce au găsit angajații Polaris în zona Inel 1 din Constanța

Polaris M Holding Constanța a desfășurat, în cursul dimineții de marți, 2 iunie, o acțiune de ingienizare in zona Inel 1.

Incepand cu primele ore ale zilei, angajatii Polaris au demarat o ampla actiune de salubrizare pe strada Cozia, in urma careia au dezafectat mai multe adaposturi improvizate abuziv pe domeniul public. În urma igienizarii acestei zone, s-au colectat deseuri voluminoase, dar si deseuri menajere. Lucrătorii de la salubritate au găsit, aruncate la întâmplare, saltele, covoare și anvelope.

S-au strans zeci de saci cu deseuri care au fost transportati cu autogunoiere la rampa ecologica.

Acestei actiuni i s-a alaturat si Directia Generala Politia Locala din cadrul Primariei Municipiului Constanta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mobilă sau electrocasnice cadou de la Solid House!

mie iun. 3 , 2020
Dezvoltatorul imobiliar Solid House ține cont de perioada mai grea, din punct de vedere financiar, prin care trecem cu toții, și a conceput o ofertă care vine în sprijinul celor care doresc să achiziționeze un apartament nou. Astfel, compania oferă, la achiziționarea oricărui apartament din complexul Solid Residence zona Intim, […]
Solid House promotie imobiliare Constanta

V-ar putea interesa și: