Credeți că PSD Constanța trebuie să îl sprijine total pe Liviu Dragnea? REZULTATELE sondajului

liviu dragnea

Constanța 100% a realizat un sondaj în rândul cititorilor. V-am întrebat dacă PSD Constanța ar trebui, în opinia voastră, să îl „sprijine total” pe președintele partidului, Liviu Dragnea, la congresul care are loc astăzi.

  • 71% dintre cei care au respondenți au spus NU.
  • 18% au spus că nu îi interesează PSD.
  • 12% au spus DA.

În total au votat 622 de persoane.

Reamintim că PSD Constanța a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezoluție prin care social-democrații constănțeni își reafirmă încrederea și sprijinul total pentru președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Peste 4.000 de social-democraţi sunt astăzi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD pentru a-şi alege noua conducere, adică preşedintele executiv, secretarul general şi cei 16 vicepreşedinţi. Niciun constănțean nu s-a înscris pentru a face parte din structura de conducere a partidului.
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Simona Halep, debut cu dreptul în America

Sat Mar 10 , 2018
Simona Halep a debutat cu dreptul în America, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Locul I WTA, aceasta a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 77 WTA. A fost primul meci al jucătoarei române […]
simona halep