Creștere ușoară a cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța

coronavirus

Numărul cazurilor de covid din municipiul Constanța a crescut ușor în ultimele 24 de ore. Astfel, Direcția de Sănătate Publică a anunțat, pe 2 februarie, o incidență de 2,28 de cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă 713 cazuri active în ultimele două săptămâni.

Ieri, incidența era de 2,26 (704 cazuri active).

Potrivit DSP, incidența în județ este de 1,46 cazuri la mia de locuitori, adică neschimbată față de ieri.

Citește și:

Număr ridicol de teste PCR efectuate în Constanța, în ultimele 24 de ore

Spitale sau abatoare? Medic belgian, îngrozit de modul cum a fost tratat un constănțean în România

Numai 6,75% din profesorii constănțeni s-au vaccinat împotriva covid


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primele doze de vaccin de la Moderna se distribuie miercuri în țară

mar feb. 2 , 2021
Mâine, 03 februarie, 26.210 de doze de vaccin de la Moderna vor fi distribuite către centrele regionale din țară, pentru vaccinarea, cu prima doză, a persoanelor planificate în platforma de programare. Transportul dozelor de vaccin va fi asigurat atât pe cale aeriană, cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne, cât […]
vaccin moderna

V-ar putea interesa și: