Crimă îngrozitoare în Constanța. 42 de lovituri de cuțit

Fotografie cu caracter demonstrativ

Un bărbat a fost reţinut de procurorii constănţeni după ce a ucis-o pe sora iubitei sale, cu 42 de lovituri de cuţit. Victima încerca să intervină în sprijinul surorii sale, care dorea să îl părăsească pe bărbat.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat, pentru omor calificat. 

Anchetatorii au stabilit că, duminică după-amiază, în urma unui conflict spontan, bărbatul a înjunghiat o femeie cu 42 de lovituri de cuţit, în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor.

Victima era sora concubinei agresorului, intervenind în sprijinul acesteia deoarece dorea să-l părăsească pe bărbat.

Acest a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Coronavirus în Constanța, situația la zi

Mon Sep 20 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 45.604 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.322 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.        În acest moment, sunt 270 de persoane internate. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.872 de persoane aflate în […]