Crimă într-un bar din Cobadin

Fotografie cu caracter demonstrativ

La data de 31 decembrie a.c., in jurul orei 02.00, in incinta unui bar din localitatea Cobadin, judetul Constanta, a avut loc un conflict spontan intre doi bărbați din localitatea Cobadin, in urma căruia unul dintre ei a decedat, fiind lovit de mai multe ori cu un obiect ascuțit.

Agresorul este un tânăr de 25 de ani care a fost identificat de polițiștii constănțeni și este acum în custodia acestora.

Conflictul a fost cauzat și de consumul de alcool. De asemenea, au fost contradicții privind dedicațiile muzicale din incinta barului. Victima, de 31 de ani, a decedat la spital.

Se pare ca cei doi au o poveste mai veche. Decedatul ar fi provocat cu ceva timp in urma un scandal imens la domiciliul agresorului, însoțit fiind de mai multe persoane. Asta afirma cetățenii din comuna.

În prezent politistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Economia județului Constanța, în declin

Sun Dec 31 , 2017
Economia județului Constanța a înregistrat scăderi, la cele mai importante capitole, în anul 2017. Potrivit datelor oficiale, exporturile sunt în scădere, la fel și traficul de mărfuri prin Portul Constanța și pe Canalul Dunăre Marea Neagră. Importurile, în schimb, au cunoscut o creștere puternică. În industrie, producția a scăzut în […]
port constanta