Criminalul din Caracal a ars cadavrele celor două fete

criminal caracal

Criminalul din Caracal a ars cadavrele celor două fete, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Mediafax. Audierile acestuia au fost întrerupte pentru că i s-a făcut rău.

Anchetatorii au căutat, timp de 3 zile, urme în casa şi curtea bărbatului. În cenuşa dintr-un butoi se aflau mai multe rămăşiţe umane.

Iniţial, în declaraţia din faţa anchetatorilor, Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga ţânţarii.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simţit rău.

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al suspectului în cazul de la Caracal, a declarat că, potrivit procedurilor, va avea loc şi o reconstituire a celor două crime pe care Gheorghe Dincă le-a recunoscut, atât referitor la Alexandra Măceşan, de 15 ani, cât şi la Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în urmă cu câteva luni.

Potrivit avocatului, audierea lui Gheorghe Dincă la DIICOT Craiova a fost întreruptă duminică până la ora 20,00, întrucât acestuia i s-a făcut rău şi a fost dus în arestul IPJ Dolj.

„Inculpatului i s-a făcut rău şi a fost dus în arestul IPJ Dolj, unde va beneficia de asistenţă medicală. Este în cursul declaraţiei. Şi-a recunoscut faptele, are păreri de rău şi din acest motiv a ajuns şi în situaţia să i se facă rău. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut pentru faptele săvârşite”, a spus avocatul.

Alexandru Bogdan a mai afirmat că nu s-a discutat despre alte fapte comise de inculpat, iar acesta avea cazierul curat.

„A dat detalii despre cele două fapte, dar sunt chestiuni de urmărire penală şi nu pot fi furnizate public până când Parchetul nu îl pune sub acuzare, îl trimite în judecată. A spus că azi noapte nu a dormit aproape deloc. (…) Traficul de persoane pentru care este acuzat implica aceste dosare, iar incriminarea a fost făcută pe trafic de persoane pentru că nu erau suficiente probe în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunilor de omor şi pentru că trebuia să fie acuzat întrucât erau probe că a săvârşit nişte fapte, că nişte persoane au fost lipsite de libertate. Avea fişă de cazier judiciar în care nu apărea absolut nimic, avea cazierul curat. (…) Conform procedurilor, va avea loc şi o reconstituire, dar deocamdată suntem la faza de declaraţii. (…) Faptul că şi-a recunoscut fapta este o latură umană. (…) A dat detalii despre ambele crime”, a menţionat avocatul.

Potrivit avocatului Alexandru Bogdan, dosarul de trafic de persoane a fost făcut pe „cazul Luiza”, adică pe primul caz, iar ulterior s-a făcut dosar pentru trafic de minori, pentru că era minoră, dar şi pe cazul Alexandra.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„I-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze. Avea pantalonii în vine”

Mon Jul 29 , 2019
UPDATE Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Detalii AICI. La data de 28 iulie a.c, în jurul orei 22.10, polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe strada Timonei din municipiul Constanța. „Deplasată, de îndată, la fața locului, patrula de poliție a identificat […]