Cristian Bărhălescu: Românii au plecat în Grecia pentru că Horia Constantinescu a găsit carne stricată în Costinești. „Ne face rău”

Horia Constantinescu, președinte ANPC, și Cristian Bărhălescu, membru în Consiliul Director ANAT

Recent a avut loc o dezbatere în Constanța despre înființarea unei Organizații de Management a Destinației (OMD). Cristian Bărhălescu, membru în Consiliul Director al Asociaţiei Naţionale a Agenţii de Turism (ANAT) și proprietar de agenție de turism care se ocupă mai ale de destinații externe, a declarat că Grecia a fost plină anul acesta de români care au ajuns acolo din cauza mesajelor negative lansate pe litoralul românesc.

„Trebuie să aducem anul viitor un alt suflu pe litoral, să blocăm acele mesaje negative. Personal, am fost în Grecia și acolo românii spuneau că peste tot pe litoralul românesc este mâncare stricată, carne de trei ani. De aceea am venit în Grecia. Datorită lui Horia Constantinescu, cel care s-a dus în Costinești și care a găsit carne expirată de trei ani la un restaurant din Costinești. Trebuie să înțelegem că ne face rău!”, a declarat în timpul discuțiilor Cristian Bărhălescu.

Acesta a precizat că, datorită numărului mare de turiști, Grecia a majorat extrem de mult prețurile.

„În Corfu până anul trecut veneau turiști din Austria și Germania. Anul acesta au 86 de orașe din Europa care își trimit turiștii către Corfu. De la 25 de euro mașina anul trecut, anul acesta aceeași mașină era 65 de euro pe zi. Opel Corsa sau Fiat Panda. Exagerat de scump. Prețul la cazare este aproape triplu, pentru că a crescut fabulos cerea. De ce? Datorită incoming-ului.”, a spus acesta.

Bărhălescu a subliniat că punga de clienți din România este exactă sau chiar în scădere, din cauza veniturilor, de aceea cei din industria ospitalității de pe litoralul nostru trebuie să se concentreze pe atragerea de turiști străini.

Nu este prima persoană nemulțumită de modul în care procedează ANPC.

Ionuț Nedea, CEO LitoralulRomanesc.ro și proprietar de hotel și restaurant pe litoral, a declarat în emisiunea „Punctul pe i”, de la Tomis TV, la modul în care sunt prezentate controalele este un lucru rău.

„Faptul că sunt prezentate în felul în care sunt prezentate evident că este un lucru rău. Faptul că sunt descoperite este un lucru bun. Poate că sunt prea târziu descoperite. Eu nu am întâlnit o astfel de prezentare în altă parte decât în România și călătoresc foarte mult. Locuiesc în Franța timp de 3 – 4 luni pe an, știu foarte bine ce se întâmplă acolo. Nu am văzut nicăieri lucrul acesta, nu am văzut nicăieri autoritate de control însoțită de presă în control. Nicăieri nu am văzut. Și nu am văzut nicăieri tipul acesta de comunicate care să vină din partea autorităților de control în care să se blameze în ansamblu mediul de afaceri sau un sector economic în ansamblu din cauza unor indivizi care nu respectă legea și care trebuie eliminați din circuitul economic sau sancționați.” a spus Ionuț Nedea.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cristian Bărhălescu: Românii au plecat în Grecia pentru că Horia Constantinescu a găsit carne stricată în Costinești. „Ne face rău”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce au ales mii de tineri români să facă facultatea în Olanda

vin sept. 23 , 2022
În Olanda studiază peste 5600 de români, ceea ce situează țara noastră pe locul 3, după Germania și Italia, ca număr de studenți străini. Universități din Olanda, Marea Britanie și alte țări europene vor fi prezente la târgul educațional World Education Fair organizat la Constanța pe 25 septembrie. Interesul universităților […]

V-ar putea interesa și: