Cristian-Florin Gheorghe a fost numit preşedinte al consiliului de administraţie al Oil Terminal

Cristian-Florin Gheorghe a fost numit preşedinte al consiliului de administraţie al Oil Terminal

Cristian-Florin Gheorghe a fost numit preşedinte al consiliului de administraţie al Oil Terminal Constanţa, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagră.

Acesta a mai ocupat şi în trecut această funcţie.

„Societatea Oil Terminal SA informează acţionarii cu privire la faptul că, în cadrul şedintei Consiliului de Administraţie desfăşurată în data de 04.08.2022, administratorii societăţii au ales în calitate de preşedinte al Consiliului de Administratie, pe Gheorghe Cristian-Florin, in conformitate cu prevederile art. 18 alin. 5 din actul constitutiv şi au stabilit componenţa comitetelor consultative ce vor funcţiona în cadrul Consiliului de Administraţie astfel: Comitetul de Audit: Ungur Ramona – preşedinte, Teşeleanu George – membru, Lazariu Dragoş- Ciprian – membru, Comitetul de Nominalizare şi Remunerare: Andrei Ovidiu – preşedinte, Nicolae Emilian – membru, Micu Ionuţ- Stelian – membru”, arată un anunţ al companiei.

Statul român reprezentat prin Ministerul Energiei este principalul actionar şi deţine 59,62% din capitalul social.

Cine este Gheorghe Cristian-Florin

Gheorghe Cristian-Florin a absolvit UNIVERSITATEA BIOTERRA – FACULTATEA DE INGINERIE ȘI MANAGEMENT AGROTURISTIC, iar din 2018 este doctorand în Contabilitate și Audit Financiar la Școala Doctorală Universitatea de Stat Valahia. Între 2000 și 2023 a fost director de marketing la S.C. AR METAL S.R.L, care se ocupa de recuperarea si procesarea deșeurilor feroase si neferoase. A mai fost director general la o firmă care făcea comerț cu piese auto. Din 2017 este consilier superior în Ministerul Energiei. Puteți consulta tot CV-ul său mai jos.

Importanța Oil Terminal

Oil Terminal are circa 950 de angajaţi.

Societatea Oil Terminal este listată la Bursa de Valori Bucureşti şi are o valoare de piaţă de 95,22 milioane lei.

Compania a înregistrat un profit net de 11,52 milioane de lei în primele trei luni din acest an, la venituri de 60,3 milioane lei.

Oil Terminal Constanţa are o capacitate de depozitare de circa 1,5 milioane metri cubi şi este cel mai mare operator pe mare din portul Constanta, specializat în manipularea ţiţeiului, produselor petroliere, petrochimice lichide şi alte produse finite sau materii prime lichide pentru import, export şi tranzit.

Principalii competitori pe piaţă internă ai Oil Terminal sunt: terminalul din Portul Midia, exploatat de Rompetrol Rafinare, terminalul Unicom-Oil Terminal din Galaţi, Frial SA Constanţa şi Minmetal SA Constanţa. Principalii competitori pe piaţa externă sunt: terminalul portului Omisalje din Croaţia, care a preluat în totalitate tranzitul de ţiţei către Serbia, şi terminalul Reni.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cristian-Florin Gheorghe a fost numit preşedinte al consiliului de administraţie al Oil Terminal

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Optsprezece state ale Uniunii Europene, printre care și România, au tratat o mie de pacienți din Ucraina

vin aug. 5 , 2022
Uniunea Europeană a evacuat 1.000 de pacienţi din spitale ucrainene în contextul în care sistemul sanitar al ţării este sub o presiune tot mai mare din cauza invaziei ruse, relatează vineri DPA. UE a intensificat operaţiunile „de ajutorare a Ucrainei pentru a face faţă unor nevoi medicale care au explodat”, […]

V-ar putea interesa și: