Cristian Maricel Cîrjaliu a câștigat un nou mandat de primar, dar a pierdut alegerile. Alianță împotriva PSD în Consiliul Local Agigea

Cristian-Maricel-Cirjaliu-Agigea

Cristian Maricel Cîrjaliu a câștigat la mustață alegerile pentru un nou mandat de primar în comuna Agigea, dar nu a câștigat și puterea.

Primarul PSD a reușit să convingă cu numai 31 mai mulți oameni decât principalul său contracandidat, Gabriel Ciobanu, USR. Ceea ce pare o victorie pentru el este, de fapt, numai jumătate de victorie, pentru că Maricel Cîrjaliu și PSD nu vor mai domina consiliul local, așa cum au făcut-o până acum. Ba, de fapt, nu îl vor mai controla deloc!

Forțele de opoziție din Agigea s-au săturat de promisiunile mincinoase ale actualului primar, care de mai bine de 8 ani spune că va face același lucruri, fără să le facă. Așadar, în Agigea se naște o coaliție a opoziției care va pune frână oricăror derapaje ale actualului edil. Vremurile în care consilierii PSD propuneau și obțineau acordarea titlului de cetățean de onoare primarului Maricel Cîrjaliu au apus.

Haideți să vedem cum se împart locurile în viitorul Consiliu Local.

PSD a obținut cu greu 5 mandate în consiliu (unul a fost prin redistribuire). Alianța USR PLUS are 4 mandate. PNL și Partidul Ecologist au câte două mandate, iar Pro România și Partidul Mișcarea Populară câte unul.

Alianța USR PLUS și PNL vor colabora în viitorul consiliul local. Au avut loc deja discuții și cele două formațiuni sunt decise să pună capăt modului în care a condus până acum Cîrjaliu comuna. Partidul Mișcarea Populară, condus de Claudiu Palaz, va fi fără îndoială împotriva lui Cîrjaliu, între Palaz și acesta din urmă fiind o dușmănie veche și bine cimentată. Pro România ar trebui să meargă, firesc, alături de opoziție și în niciun caz lângă PSD. Mai rămân în discuțiile cele două mandate ale Partidului Ecologist, unde a candidat fostul viceprimar Daniel Marius Niță. Din informațiile noastre, PSD, în disperare de cauză, încearcă racolarea sa, prin diferite metode, mai mult sau mai puțin ortodoxe. Suntem însă convinși că vorbim de un om de onoare, care nu a plecat fără motiv din funcția de viceprimar, și că se va alătura celorlalte partide în Consiliul Local.

Așadar, pe scurt, din 15 mandate, PSD nu va avea decât 5, iar opoziția 10. Se poate spune, fără a greși deloc, faptul că, de fapt, Cristian Maricel Cîrjaliu a devenit primar, dar a pierdut alegerile.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Cristian Maricel Cîrjaliu a câștigat un nou mandat de primar, dar a pierdut alegerile. Alianță împotriva PSD în Consiliul Local Agigea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cinci marocani, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni, cu ajutorul autospecialei de termoviziune VIDEO

Mon Oct 5 , 2020
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat cu ajutorul autospecialei de termoviziune, cinci cetățeni din Maroc, care încercau să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe la frontiera „verde”. În data de 04.10.2020, în jurul orei 06.00 poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră […]