Cristiano Ronaldo: „Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm moartea fiului nostru”

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă. În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat în octombrie că vor avea gemeni și sperau să aducă pe lume un băiețel și o fetiță. Din păcate, doar fata a supraviețuit. Băiatul a decedat.

„Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor medicale pentru grijă și susținere. Suntem devastați de această pierdere și implorăm intimitate în aceste momente dificile. Băiatul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez”, a scris pe Facebook fotbalistul.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Două zone din Constanța au rămas fără apă caldă

Tue Apr 19 , 2022
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str. Caraiman, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zonele Km 4-5, Poarta 6. Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL spun că au început lucrările de eliminare a avariei. Se […]