Cristina Buruiană, prima femeie care face parte din programul de pregătire inițială Operator Nuclear Principal Camera de Comandă

Astăzi, de 8 Martie, Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN), compania care operează Centrale Nucleară de la Cernavodă, a prezentat-o pe Cristina Buruiană, prima femeie care face parte din programul de pregătire inițială Operator Nuclear Principal Camera de Comandă și un exemplu de dedicare și pasiune.

„Operatorul este cel care operează și controlează Centrala în condiții de siguranță pentru a putea produce energie electrică și termică în mod eficient. Pentru mine, excelența profesională este exact asta. De aceea lucrez continuu și ader riguros la standardele și principiile de operare, astfel că, în momentul în care voi ajunge să operez și să controlez Centrala, să o pot face în mod excepțional. Este într-adevăr o mare realizare personală faptul că am reușit să mă număr printre puținele persoane admise în programul de pregătire inițială pentru poziția de Operator Nuclear Cameră de Comandă în Pregătire. Chiar dacă sunt la început de drum și știu că mă așteaptă multe provocări, faptul că ceea ce facem noi ajută la generarea de energie curată, la iluminarea caselor a mii de români, mă face să simt împlinire, să îmi văd rolul ca pe ceva măreț, care îmi oferă dorința de a fi mai bună, de a învață din ce în ce mai mult pentru a putea, la rândul meu, să ofer doar lucruri de calitate.”, a declarat Cristina Buruiană.

Cristina este un exemplu de excelența profesională.

„Nucleu de Excelență”, brandul de angajator al Nuclearelectrica, se adresează dezvoltării profesioniștilor în domeniul nuclear, care vor contribui, prin expertiză la nivel de excelență, la implementarea proiectelor strategice ale companiei. Platforma „Nucleu de excelență” este construită pe două dintre valorile Nuclearelectrica: Excelență Profesională și Grijă față de angajați, și presupune contribuția fiecărui coleg la formarea noilor generații prin promovarea mentoratului, împărtășirii de cunoștințe și ghidajului profesional.

Recomandare: SUA se angajează să finanțeze cu peste 3 miliarde dolari reactoarele 3 și 4 de la centrala nucleară Cernavodă

„Dezvoltarea în carieră a colegilor noștri presupune programe de pregătire, stagii în străinătate, schimb de experiență, mentorat și plan de succesiune pentru a atinge performanța profesională dorită.”, au declarat reprezentanții SNN.

Recomandare: Centrala Nucleară de la Cernavodă, profit fabulos: 6,7 milioane lei în fiecare zi


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! A început proiectul „Infrastructură pentru transportul verde - ITS la nivelul Orașului Eforie”

mie mart. 8 , 2023
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: