Cristina Dumitrache: „Au trecut 4 ani de când mii de pacienți români așteaptă dreptul și șansa la un tratament recunoscut la nivel mondial”

Cristina Dumitrache, PSD, s-a adresat ieri colegilor deputați cu o nouă declarație politică privind importanța Legii care reglementează cadrul juridic al canabisului în scop medical.

„Au trecut 4 ani de când mii de pacienți români așteaptă dreptul și șansa la un tratament recunoscut la nivel mondial. 4 ani de când mii de români au semnat petiția pentru legalizarea canabisului medical, cea care, de altfel, a dat startul acestui proiect. 4 ani de când acest emers așteaptă avize, rapoarte, puncte de vedere din partea comisiilor și instituțiilor de stat. 4 ani, timp în care am organizat conferințe internaționale, dezbateri, discuții cu reprezentanți ai instituțiilor publice, ai comunității științifice, ai decidenților politici pentru a oferi șansa unei informări corecte și transparente.”, a declarat aceasta.

În opinia sa, 4 ani înseamnă prea mult.

„Legea Victoria trebuie să revină în atenția Legislativului, să intre pe ordinea de zi și să fie supusă la vot! Un vot chibzuit și responsabil în favoarea pacienților români. Victoria este a lor!”, a mai spus aceasta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect de lege pentru protejarea drumurilor, adoptat în Parlament

mie mart. 15 , 2023
Proiectul de lege care vizează protejarea drumurilor publice a fost adoptat cu unanimitate de voturi în Parlament. „Prin acest demers legislativ, pregătit în colaborare cu parlamentarii #PNL #AlexandruAndrei, #GladVarga, #SergiuBîlcea, am urmărit creșterea amenzilor pentru cei care depășesc tonajul admis, acestea fiind corelate cu gravitatea faptelor. De asemenea, legea prevede […]

V-ar putea interesa și: