Cristina Dumitrache, deputat PSD, mesaj pentru elevi și profesori

cristina dumitrache

Școlile își deschid porțile pentru aproape 3 milioane de copii care se întorc azi în bănci cu emoțiile unui nou început.

„Dragi elevi, emoțiile începutului de an școlar să vă ambiționeze să vă autodepășiți, să vă motiveze să dați tot ce aveți mai bun și să reușiți în tot ce v-ați propus. Stimați profesori, să aveți un an plin de satisfacții în care să vă îndepliniți toate așteptările cu răbdare și iubire pentru cei cărora le modelați caracterul și le construiți viitorul. Mult succes tuturor!”, le transmite deputatul PSD Cristina Dumitrache.

Acesta a menționat și un citat din Ion Heliade Rădulescu: „Fără şcoală să nu aştepte nimeni nici părinţi buni, nici fii buni, şi prin urmare nici stat bine organizat şi bine cârmuit şi păstorit”.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Marea reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu înseamnă, de fapt, înlocuirea a câțiva centimetri de asfalt

Mon Sep 5 , 2022
Proiectul de reabilitarea a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, început de Decebal Făgădău și continuat de actualul primar, Vergil Chițac, a produs un deranj imens pentru constănțeni, în special, dar și pentru turiști. În ciuda acestui fapt, proiectul nu prevede o reabilitare extensivă a căii de rulare, ci numai înlocuirea asfaltului. După […]
Bulevardul-Alexandru-Lapusneanu-Constanta