Cristina Dumitrache: „Domnul Cîțu ar face bine să coboare cu picioare pe Pământ”

Banca Națională a României a majorat de la 4,1% la 5,6% estimarea de inflație la finalul acestui an și de la 3% la 3,4% estimarea pentru anul viitor.

Scumpirea prețurilor la gaze, energie electrică și carburanți este motivul principal pentru această creștere iar prognoza nu este deloc îmbucurătoare, declară Cristina Dumitrache, deputat PSD.

„Toate aceste scumpiri se vor reflecta în prețuri care oricum sunt printre cele mai mari din Europa la majoritatea produselor alimentare, servicii, utilități în timp ce veniturile ne poziționează la coada clasamentului în UE. Guvernul Cîțu continuă să ne dea asigurări că suntem pe creștere economică. Unde este această creștere și prosperitate dacă vom fi nevoiți să scoatem mai mulți bani din buzunar pentru traiul de zi cu zi? Ce argumente reale și credibile stau la baza ieșirilor triumfătoare ale Premierului care nu mai contenește să ne anunțe ce bine o duc românii?”, întreabă parlamentarul social-democrat.

Cristina Dumitrache spune că „domnul Cîțu ar face bine să coboare cu picioarele pe Pământ”. „Să uite pentru o clipă măcar de luptele interne pentru șefia partidului și să-și întoarcă privirea către români. Perspectivele unui trai decent sunt întunecate.”, subliniază aceasta.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic de coșmar în Constanța VIDEO

lun aug. 9 , 2021
De parcă nu era de ajuns aglomerația obișnuită, constănțenii au parte și de semafoare defecte. Și atunci, circulația devine realmente un coșmar. Așa s-a întâmplat și luni după-amiază, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja. O zonă unde semafoarele se mai supără pe șoferi și se strică. Uneori, Poliția Locală […]
Autobuze și autovehicule blocate la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis din Constanța

V-ar putea interesa și: