Cristina Dumitrache la congresul PES din Berlin: „A fost un privilegiu și o bucurie să fac parte din delegația României”

Congresul Partidului Socialiștilor Europeni (PES) de la Berlin s-a încheiat cu formarea unei noi echipe, constituită din președintele Stefan Lofven, fost premier al Suediei și Victor Negrescu, reprezentantul României ales în funcția de vicepreședinte, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

„Îi felicit cu această ocazie și le doresc mult succes! A fost un privilegiu și o bucurie să fac parte din delegația României, alături de domnul președinte al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu și alți reprezentanți ai PES Activists România. Am convingerea că noua echipă din conducerea Socialiștilor Europeni va contribui la o bună reprezentare a social-democrației românești în plan european și la realizarea tuturor obiectivelor ce privesc țara noastră.”, a precizat aceasta.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ISU: „Palatul Arhiepiscopal nu necesita autorizație de securitate la incendiu”

Dum oct. 16 , 2022
Palatul Arhiepiscopal este o construcție ce datează din anul 1932. Începând cu anul 1998 aceasta are destinația de reședință a Arhiepiscopiei Tomisului. „Ulterior anului 2000, a fost amenajat un spatiu funcțional in podul construcției cu funcțiunea de chilii, adică spatii de reședință pentru călugări.”, au precizat reprezentanții ISU Constanța. „In […]

V-ar putea interesa și: