Cristina Dumitrache: „Mai avem încă timp să oprim pierderea biodiversității și degradarea mediului înconjurător”

cristina dumitrache

Ziua Mondială a Mediului Înconjurător are loc în fiecare an pe data de 5 iunie și face un apel de conștientizare a importanței respectării mediului înconjurător, dar și de-a lua măsurile necesare pentru a-l proteja.

„Împreună cu organizațiile municipale de tineret și femei ale Partidului Social Democrat Constanța, consilieri locali și membri am desfășurat o acțiune de ecologizare pe plaja din Eforie.”, a declarat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

Anul acesta tema Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător este restaurarea ecosistemelor.

„Prin protejarea acestora putem opri distrugerea biodiversității, putem contracara efectele schimbărilor climatice și putem îmbunătăți condițiile de viață pentru noi toți cei care populăm aceste ecosisteme. Fiecare dintre noi poate adera la mișcarea de restaurare a ecosistemelor cu acțiuni țintite, simple și eficiente precum plantarea copacilor, igienizarea spațiilor verzi, curățarea malurilor apelor, aplicarea măsurilor de protejare a spațiilor recreative. Impactul nostru asupra naturii este fără precedent în istoria planetei. Mai avem încă timp să oprim pierderea biodiversității și degradarea mediului înconjurător cu condiția să acționăm rapid și la scară largă! Avem nevoie de schimbări profunde iar schimbarea vine cu fiecare dintre noi!”, a mai spus Cristina Dumitrache.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.