Cristina Dumitrache: „Ministrul Sănătății a mai bifat o gafă impardonabilă!”

Cristina Dumitrache, deputat PSD, spune că, în stilu-i caracteristic cu care ne-a obișnuit de la începutul mandatului, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a reușit și azi să mai bifeze o gafă impardonabilă.

„În urmă cu un an, Ministerul Sănătății a aprobat, prin Ordonanță de Urgență reguli severe pentru înhumarea celor care mor din cauza Covid. La distanță de un an ,ordinul care reglementa protocolul înmormântărilor pornit din pixul fostului ministru al Sănătății îi este complet necunoscut domnului Voiculescu.”, spune deputatul PSD.

Pus în fața informațiilor despre modul umilitor și nedrept aplicat celor care au decedat de covid , ministrul Sănătății a aruncat vina pe angajații firmelor de pompe funebre, pe familiile celor decedați , ba chiar și pe jurnaliști că nu au informat populația corespunzător.

„Ce act de mare lașitate este această lipsă de asumare! Ce derapaj incalificabil aceste acuzații! Ce grosolănie este dacă a mințit și ce deplorabil dacă chiar nu cunoaște ce conțin niște documente atât de importante! O astfel de gafă nu este o scăpare nevinovată! Este o bătaie de joc la adresa tuturor familiilor care și-au pierdut oameni dragi și care nu au putut să le ofere o înmormântare creștinească!”, a mai spus Cristina Dumitrache.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.