Cristina Dumitrache: „Ministrul Sănătății a mai bifat o gafă impardonabilă!”

Cristina Dumitrache, deputat PSD, spune că, în stilu-i caracteristic cu care ne-a obișnuit de la începutul mandatului, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a reușit și azi să mai bifeze o gafă impardonabilă.

„În urmă cu un an, Ministerul Sănătății a aprobat, prin Ordonanță de Urgență reguli severe pentru înhumarea celor care mor din cauza Covid. La distanță de un an ,ordinul care reglementa protocolul înmormântărilor pornit din pixul fostului ministru al Sănătății îi este complet necunoscut domnului Voiculescu.”, spune deputatul PSD.

Pus în fața informațiilor despre modul umilitor și nedrept aplicat celor care au decedat de covid , ministrul Sănătății a aruncat vina pe angajații firmelor de pompe funebre, pe familiile celor decedați , ba chiar și pe jurnaliști că nu au informat populația corespunzător.

„Ce act de mare lașitate este această lipsă de asumare! Ce derapaj incalificabil aceste acuzații! Ce grosolănie este dacă a mințit și ce deplorabil dacă chiar nu cunoaște ce conțin niște documente atât de importante! O astfel de gafă nu este o scăpare nevinovată! Este o bătaie de joc la adresa tuturor familiilor care și-au pierdut oameni dragi și care nu au putut să le ofere o înmormântare creștinească!”, a mai spus Cristina Dumitrache.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Profesoară din Cernavodă, ucisă pentru 500 de lei, în propria casă

Thu Apr 8 , 2021
O profesoară din Cernavodă a fost ucisă pentru 500 de lei, în propria casă. A fost găsită moartă, dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură, chiar de sora sa. O chema Cristina Palu din Cernavodă şi era profesor – psiholog în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ […]