Cristina Dumitrache: „Programul-pilot „Masă caldă” rămâne un proiect prioritar pentru PSD”

Programul-pilot „Masă caldă” rămâne un proiect prioritar pentru PSD, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat social democrat de Constanța, pe pagina sa de Facebook.

„Acesta nu este doar un simplu proiect, ci o inițiativă vitală, având un rol important în reducerea abandonului școlar în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate. Este esențial să respingem zvonurile privind suspendarea programului-pilot, deoarece Guvernul Ciolacu continuă să sprijine proiectul.”, spune ea.

Acest lucru a fost confirmat prin aprobarea continuării suportului alimentar pentru preșcolarii și elevii din 450 de unități de învățământ, cu o creștere a finanțării prin Ordonanța de Urgență adoptată în luna septembrie.

„Până în prezent, au fost alocate 195 de milioane de lei pentru derularea acestui program, evidențiind astfel implicarea și importanța acordată acestui demers. În ceea ce privește bugetul anului viitor, este crucial să reținem angajamentul premierului de a acorda prioritate sănătății și educației, demonstrând determinare și responsabilitate în aceste domenii vitale pentru dezvoltarea societății. Este esențial să continuăm să promovăm astfel de programe care au un impact semnificativ asupra vieții și viitorului copiilor din medii defavorizate. PSD va susține în continuare implementarea Programului „Masă Caldă” în școli!”, a punctat Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding. OMD Mamaia Constanța anunță demararea procedurii de organizare a concursului național de soluții

vin nov. 17 , 2023
Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță demararea concursului național de soluții pentru branding, care să aducă un plus de coerență și atractivitate în prezentarea identității stațiunii Mamaia. Procesul prin care se obține soluția de branding este facilitat de către consultanți din domeniul marketingului teritorial și al comunicării de […]
mamaia

V-ar putea interesa și: