Cristina Dumitrache, PSD: „Astăzi am votat Legea Pensiilor, respectând în acest fel promisiunile noastre de a îmbunătăți sistemul de pensii și de a spori veniturile pensionarilor”

Partidul Social Democrat și Guvernul României, sub conducerea lui Marcel Ciolacu, își respectă angajamentele față de populația vârstnică, a declarat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

„Astăzi am votat Legea Pensiilor, respectând în acest fel promisiunile noastre de a îmbunătăți sistemul de pensii și de a spori veniturile pensionarilor. Obiectivul este să asigurăm un trai decent pentru fiecare cetățean român care a contribuit la dezvoltarea țării în perioada activă. Noua legislație va genera echitate între pensionari și va aduce numeroase avantaje.”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Un aspect esențial este că nicio pensie nu va fi diminuată, iar majoritatea acestora vor înregistra creșteri semnificative. În special, pensionarii cu perioade mai îndelungate de contribuție vor beneficia de ajustări semnificative după recalculari.

„Doresc să îi felicit pentru efortul depus pe toți cei care au contribuit la elaborarea acestui proiect complex. Această lege va avea un impact pozitiv asupra vieților a milioane de români.”, a mai spus Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modalități de plată a impozitelor și taxelor locale/speciale și amenzilor

mar nov. 21 , 2023
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția contribuabililor următoarele modalități de plată a impozitelor și taxelor locale/speciale și amenzilor: Online: Prin intermediul telefonului mobil: Prin ordin de plată: Prin numerar sau prin intermediul cardului bancar: Prin numerar (în municipiul Constanța): Pe această cale, instituția recomandă contribuabililor să […]
SPIT-Constanta-Modalitati-de-plata-1

V-ar putea interesa și: