Cristina Dumitrache, PSD: „Doar UNIȚI putem construi și consolida obiectivele noastre naționale”

Unirea Moldovei cu Țara Românească la 24 ianuarie 1859 a marcat împlinirea unui ideal de secole al românilor. Alipirea teritorială a celor două provincii românești a fost posibilă datorită voinței poporului și a unor oameni de stat cu viziune.

“Astăzi, la 164 de ani de la înfăptuirea primului pas important în devenirea statului național unitar român, se cuvine să îi onorăm pe cei care cu perseverență, ambiție și curaj au făcut posibil acest lucru.
Este datoria noastră să ne ridicăm la înălțimea și cutezanța înaintașilor noștri și să ne reamintim întotdeauna că doar UNIȚI putem construi și consolida obiectivele noastre naționale și că doar ÎMPREUNĂ vom avea puterea de a trece peste orice obstacole și greutăți.”, a declarat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

La mulți ani români de pretutindeni!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe urmele tatălui. Ianis Hagi ar putea juca la Galatasaray

mar ian. 24 , 2023
Galatasaray Istanbul vrea să se despartă de Juan Mata și Seferovic, care au evoluat mult sub așteptări și să îl transfere pe Ianis Hagi de la Rangers, scrie Karar.com. Antrenorul turcilor, Okan Buruk, urmărește atent recuperarea lui Ianis, care nu a mai jucat de un an de zile din cauza […]

V-ar putea interesa și: