Cristina Dumitrache, PSD: „Educația copiilor noștri este și trebuie să rămână o prioritate”

Astăzi a început Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a, primul examen important al vieții de elev.

„Le urez copiilor mult succes și rezultate excelente! A fost un an greu, cu multiple obstacole și provocări pentru toată lumea : elevi, părinți, profesori. Mă bucur că lucrurile s-au liniștit iar examenele naționale se pot desfășura conform calendarului. Educația copiilor noștri este și trebuie să rămână o prioritate. În mâinile lor se află viitorul!”, le-a transmis elevilor Cristina Dumitrache, deputat PSD.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cristina Dumitrache, PSD: „Educația copiilor noștri este și trebuie să rămână o prioritate”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier

lun iun. 19 , 2023
Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc luni la ieșire din Eforie Nord spre Constanța. Au fost implicate două autoturisme. La caz a intervenit un echipaj de la atația Tuzla a ISU Dobrogea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și […]

V-ar putea interesa și: