Cristina Dumitrache, PSD, îl critică dur pe premierul Cîțu în chestiunea vaccinării. „Teama românilor este perfect justificabilă”

cristina dumitrache florin citu
Cristina Dumitrache, deputat PSD, vs Florin Cîțu, premier PNL

Cristina Dumitrache, deputat PSD, a critic dur afirmațiile recente ale premierului Florin Cîțu, care i-a comparat pe cei care se opun vaccinării cu teroriști.

„Premierul Florin Cîțu compară acțiunile persoanelor care se împotrivesc vaccinării și purtării măștii de protecție cu acțiuni ale teroriștilor! Această afirmație nefericită și nechibzuită vine în contextul unei crize majore generată de noile informații privind vaccinul AstraZeneca.
Încercarea de a arunca vina pe un segment al populației este doar o tehnică de diversiune, iar premierul caută să distragă atenția de la degringolada campaniei de vaccinare. Iată că pe lângă campania de vaccinare paralelă, subiect care a scandalizat opinia publică acum câteva zile, tentativele de a ne asigura că populația vaccinată cu AstraZeneca este în siguranță și nu există motive de îngrijorare au eșuat.”, spune Cristina Dumitrache.

Aceasta a aminti că un bărbat de 47 de ani, din Gorj, vaccinat cu o doză din lotul retras temporar, a murit la o zi de la imunizare, și că, în tot acest timp, Ministerul Sănătății ne dă asigurări că totul este în ordine și vaccinarea continuă.

„În condițiile în care numeroase țări au suspendat momentan vaccinarea cu acest ser iar Agenția Europeană a Medicamentului nu a finalizat încă evaluarea vaccinului, este perfect justificabilă teama românilor, îndoiala, nesiguranța lor.
În loc să critice în acești termeni duri populația bulversată și temătoare premierul ar face bine să vină cu răspunsuri imediate despre existența sau nu a unei cauzalități între vaccin și reacțiile adverse raportate. Și tot în regim de urgență să efectueze o evaluare a persoanelor care s-au imunizat cu acest ser. Toate aceste demersuri însoțite bineînțeles de o comunicare transparentă și eficientă care să ajute românii să înțeleagă ce se întâmplă.
Injuriile, criticile, acuzațiile sunt contraproductive și abuzive.”, a punctat Cristina Dumitrache.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Cristina Dumitrache, PSD, îl critică dur pe premierul Cîțu în chestiunea vaccinării. „Teama românilor este perfect justificabilă”

  1. cind te lupti neghiobii este posibil sa te lase nervii si sa mai scapi niste vorbe care supara dar nu-i bai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Declarațiile comandantului Victor Marina, care a salvat 10 vieți în Marea Neagră. Imagini tulburătoare din timpul misiunii

Fri Mar 12 , 2021
Ieri, 11 martie 2021, GSP Falcon a intervenit prompt la apelul de urgență lansat de echipajul cargo-ului Volgo Balt 179. În doar 10 minute de la recepționarea SOS-ului GSP Falcon a ridicat ancora. Participarea GSP la operațiunea de salvare s-a încheiat în această dimineață, ora 07:00 (12 martie), cu transportarea […]
sos in marea neagra gsp falcon