Cristina Dumitrache, PSD, mesaj de Sfântul Nicolae

Pe 6 decembrie îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae, unul dintre cei mai iubiți sfinți ai creștinătății.

Deputata PSD Cristian Dumitrache a transmis un mesaj cu această ocazie:

„Sfântul Nicolae este adesea asociat cu o persoană altruistă, darnică, înțeleaptă și puternică și este considerat ocrotitorul copiilor.

Nu întâmplător peste 800.000 de români îi poartă numele.

La mulți ani Nicolae, Nicoleta, Nicu și Niculina! Spiritul acestei zile sfinte să vă însoțească pretutindeni!”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Austria refuză să ne primească în Schengen. Motivele invocate sunt false

mar dec. 6 , 2022
România s-a gătit ca o mireasă, s-a pregătit de circa zece ani și așteaptă să fie invitată la masa unde stau partenerii săi, nu într-un colț al camerei. În spațiul Schengen. Astăzi a aflat însă, din nou, că nu se poate, pentru că Austria se opune. Din motive false, care […]
Karl Nehammer

V-ar putea interesa și: