Cristina Dumitrache, PSD: Pensiile se vor plăti la timp

PSD depune toate eforturile pentru a asigura plata pensiilor la timp, a anunțat, luni, Cristina Dumitrache, deputat social-democrat.

„În ciuda protestelor recente de la Casele de Pensii, asigurarea plății pensiilor la timp nu va fi afectat. Greva nu va influența nicidecum achitarea pensiilor, care vor ajunge la vârstnici până la data de 15 decembrie, așa cum este normal și legal.”, a precizat aceasta.

Mai mult decât atât, conform datelor oferite de Casa Națională de Pensii, până în acest moment a fost virată către Poșta Română aproximativ 50% din suma totală pentru luna decembrie, bani care urmează să ajungă la pensionari.

Termenele legale vor fi respectate, astfel încât beneficiarii să primească pensiile la timp.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe zone din Constanța vor rămâne fără căldură și apă caldă

lun dec. 4 , 2023
Termoficare Constanța SRL a anunțat, luni seară, că mai multe zone din Constanța nu vor avea apă caldă și căldură. „Având în vedere „Contractul de executie lucrari de reparatie a retelelor de transport si distributie energie termica”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, […]

V-ar putea interesa și: