Cristina Dumitrache, PSD: „Președintele trebuie să își exercite rolul de mediator și să solicite demisia urgentă a premierului Cîțu”

Președintele Klaus Iohannis a declarat că România este „o țară stabilă” și că vor fi găsite „cele mai potrivite soluții” pentru depășirea crizei guvernamentale.

„Cum poate fi o țară stabilă când șase miniștri într-un joc al ambițiilor și orgoliilor își dau demisiile și lasă ministerele neguvernate?”, întreabă, retoric, Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanța.

Cât despre soluții, aceasta spune că, de fapt, există una singură: demisia urgentă a premierului. A explicat și de ce:

„Președintele trebuie să își exercite rolul de mediator și să solicite demisia urgentă a premierului Cîțu.

Nu mai este timp de pierdut! Românii nu mai pot avea răbdare și înțelegere în fața incompetenței și nepăsării!

Suntem într-o criză economică cumplită. Euro înregistrează record după record, salariile rămân la fel dar facturile la utilități cresc într-un ritm alarmant, vaccinarea este un eșec iar valul patru al pandemiei ne găsește cu spitale și școli nepregătite.

De câte dovezi mai are nevoie președintele pentru a înțelege că acest Guvern a paralizat economia țării și a scăzut nivelul de trai al românilor? De ce vrea să fie complice cu cei care au aruncat cetățenii acestei țări în haos și sărăcie?

Președintele a girat pentru acest Guvern care a eșuat și a dezamăgit milioane de români. Are obligația constituțională și datoria morală să repare acest lucru. Să convoace la consultări toate partidele parlamentare în vederea instalării unui nou guvern în cel mai scurt timp.” 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simona Halep se va căsători săptămâna viitoare cu Toni Iuruc

mar sept. 7 , 2021
Simona Halep a declarat că se va căsători săptămâna viitoare cu logodnicul ei, Toni Iuruc. „Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători sătpămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un grand slam, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar […]
simona halep

V-ar putea interesa și: